Agri & Bulbs Agri & Bulbs
ONDERNEMERS

ONDERNEMERS

Team Ondernemen 

SWDV doet niet alleen die ene zaak voor haar klanten. Voor veel ondernemers zijn wij het eerste aanspreekpunt. Een ondernemer moet vaak snel beslissen, maar wil wel zeker zijn van zijn zaak. Een korte lijn naar een goed advies van iemand die de onderneming, branche en regio kent is dan een must. Ons team Ondernemen weet wat er speelt.

Ervaring en vernieuwing

In het team Ondernemen zit een aantal advocaten met jarenlange ervaring, zoals Dick Winters, Christian Hartsuiker en Anna Paternotte, maar ook jonge, enthousiaste advocaten zoals Sebastiaan van Leeuwen, Jacob-Jan Dijkman en Caroline van der Kwaak. De ondernemer krijgt hiermee bij SWDV het beste van twee werelden: ervaring én vernieuwing, terwijl de kosten beheersbaar blijven.

Uw advocaat als sparringpartner

Wij onderscheiden ons door onze klanten niet alleen bij te staan als zij daarom vragen. Wij zijn sparringpartner van de ondernemer in de brede zin van het woord. Veel ondernemers hebben bijvoorbeeld te maken met wanbetalers en/of bijna failliete debiteuren, waardoor zij zelf weer in de problemen dreigen te komen. Wij helpen om die cirkel te doorbreken met een goed doordacht plan van aanpak, een helder advies en een goede verdeling van de werkzaamheden tussen de klant en het team van SWDV. Zodat u gewoon kunt ondernemen.

“SWDV Advocaten is ingezet als een ambitieus, no-nonsense en regionaal kantoor”, aldus Christian en Anna. “Samenwerken met én voor de klant is een basisprincipe. De klant doet daar ook zijn voordeel mee.”

Kennis maken? Wij komen graag bij u langs. Natuurlijk bent u ook welkom op een van onze vestigingen in Hoofddorp of Haarlem. Neemt u contact op met Sebastiaan van Leeuwen.

Vastgoed Vastgoed Onderwijs Onderwijs