Minimal management: SWDV Advocaten gaat ervoor

’t Oude Raadhuis in Hoofddorp staat op 18 februari 2016 vol met HR-managers, afdelingshoofden, directeuren en DGA’s van ondernemingen, onderwijsinstellingen, stichtingen en gemeenten uit Haarlemmermeer en omgeving.
Het gaat dan ook om een speciale editie van de HR-borrel, georganiseerd door SWDV Advocaten. Spreker is Paul Verburgt, de schrijver van het boek “Minimal management”.

Anna Paternotte en Christian Hartsuiker van SWDV Advocaten hebben dit onderwerp niet zomaar uitgekozen. “We waren op zoek naar een nieuwe, logische stap in de ontwikkeling van onze onderneming. Via Rob Wiebosch kwamen wij in contact met Paul en waren direct enthousiast. Onze klanten delen ons enthousiasme, dat blijkt wel uit de grote opkomst.”

Paul bespreekt messcherp en met goed gevoel voor humor aan de hand van herkenbare situaties hoe hij tot het concept van minimal management is gekomen. Daarbij golft menig lachsalvo door de zaal, maar wordt ook instemmend geknikt. De boodschap van Paul Verburgt is duidelijk: geef medewerkers hun vrijheid en eigen verantwoordelijkheid terug en beperk management tot het uiterste minimum.

Paul weet te inspireren, dat merken we ook aan de reacties na afloop: “Op het lijf geschreven”, “hilarisch en raak”, “een cadeautje was deze middag”.
Missie geslaagd, durven we te zeggen.

Minimal management: SWDV Advocaten gaat ervoor. En waar komt de klant aan bod in dit verhaal? Paul Verburgt omschrijft het treffend: als in uw onderneming de mensen het beste uit zichzelf halen, is de klant de eerste die daarvan profiteert.

Heeft u een vraag over dit artikel?