Benefits of Nature: Meet en Focus

De term “biologisch” gebruiken, mag dat? Tijdens het ‘Meet en Focus’-event van Benefits of Nature gehouden op 5 juni 2018 hebben mr. Christian Hartsuiker en mr. Vincent Audiffred een presentatie verzorgd over het gebruik van termen als bijvoorbeeld ‘biologisch’, milieuvriendelijk’ en ‘duurzaam’ op producten en in reclame. De Europese en Nederlandse regelgeving voor het gebruik […]

Lees verder

Inhoudsopgave

  1. De term "biologisch" gebruiken, mag dat?

De term “biologisch” gebruiken, mag dat?

Tijdens het ‘Meet en Focus’-event van Benefits of Nature gehouden op 5 juni 2018 hebben mr. Christian Hartsuiker en mr. Vincent Audiffred een presentatie verzorgd over het gebruik van termen als bijvoorbeeld ‘biologisch’, milieuvriendelijk’ en ‘duurzaam’ op producten en in reclame. De Europese en Nederlandse regelgeving voor het gebruik van dit soort begrippen waren onderwerp van discussie en leidde tot tal van interessante vragen vanuit de zaal. Niet altijd is duidelijk wat wel en wat niet mag en het lijkt erop dat binnen Europa landen verschillend omgaan met de regelgeving hieromtrent. Voor vragen over dit onderwerp kunt u altijd terecht bij een van onze advocaten.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met onze arbeidsadvocaat Vincent Audiffred. Of maak een belafspraak.

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises. Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises.

Andere interessante artikelen over evenementen

Onze advocaten delen hun visie, geven tips en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de voor u belangrijke rechtsgebieden.