Cursusprogramma SWDV

SWDV Advocaten weet dat het voor overheidsmedewerkers belangrijk is om kennis van zaken te hebben en die kennis up-to-date te houden. Daarom organiseren wij speciaal voor onze cliënten in de overheidspraktijk ieder jaar diverse cursussen. Cursussen van hoge kwaliteit die altijd druk bezocht worden. Met genoegen presenteren wij hierbij ons cursusprogramma voor het komende jaar. Inschrijving […]

Lees verder

SWDV Advocaten weet dat het voor overheidsmedewerkers belangrijk is om kennis van zaken te hebben en die kennis up-to-date te houden. Daarom organiseren wij speciaal voor onze cliënten in de overheidspraktijk ieder jaar diverse cursussen. Cursussen van hoge kwaliteit die altijd druk bezocht worden.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op. Of maak een belafspraak.

Met genoegen presenteren wij hierbij ons cursusprogramma voor het komende jaar. Inschrijving staat open voor onze overheidscliënten en kan tot twee weken voor iedere cursusdatum.

Wij kijken uit naar een leerzaam en succesvol cursusjaar!

Team Overheid – SWDV advocaten

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Andere interessante artikelen over evenementen

Onze advocaten delen hun visie, geven tips en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de voor u belangrijke rechtsgebieden.