Emma at Work

Bij SWDV Advocaten zorgen we ervoor dat onze mensen kunnen excelleren. Emma at Work doet dat ook: enthousiaste jongeren die door een chronische ziekte of fysieke beperking moeilijk aan de bak komen, kunnen via Emma at Work stage lopen, werkervaring opdoen en misschien wel de droombaan krijgen die bij hun past! Afgelopen donderdag werd in […]

Lees verder

Bij SWDV Advocaten zorgen we ervoor dat onze mensen kunnen excelleren. Emma at Work doet dat ook: enthousiaste jongeren die door een chronische ziekte of fysieke beperking moeilijk aan de bak komen, kunnen via Emma at Work stage lopen, werkervaring opdoen en misschien wel de droombaan krijgen die bij hun past!

Afgelopen donderdag werd in het Okura Hotel de Emma at Work Award 2019 uitgereikt. De prijs is in het leven geroepen voor de werkgever en dit jaar voor het eerst ook de persoon,  die jongeren met een fysieke aandoening gelijke kansen geven op de arbeidsmarkt, en daarin echt het verschil maken voor deze groep.

Anna Paternotte en Suzanne van Thoor hebben genoten van deze bijzondere middag. Anna vertelt: “Ik vond het ontzettend leuk om te horen dat ik persoonlijk was genomineerd. Voor Emma at Work zet ik me graag in! Mijn hartelijke felicitaties gaan uit naar de winnaars: André Aaij en Pathé”.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met onze managementassistent Myra van der Mark. Of maak een belafspraak.

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises. Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises.

Andere interessante artikelen over evenementen

Onze advocaten delen hun visie, geven tips en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de voor u belangrijke rechtsgebieden.