HMore Magazine zomereditie 2018

Op 9 juli 2018 werd alweer de 13e HMore Magazine gelanceerd. Onno Hoes schreef het voorwoord van deze glossy en ontving ook het eerste exemplaar. In deze HMore gaat het om samenwerken en verbinden. En om familiebedrijven. Van SWDV Advocaten werkten Bert van Apeldoorn, Jeroen Dikker, Martijn Langhout en Sebastiaan van Leeuwen aan het magazine […]

Lees verder

Op 9 juli 2018 werd alweer de 13e HMore Magazine gelanceerd. Onno Hoes schreef het voorwoord van deze glossy en ontving ook het eerste exemplaar. In deze HMore gaat het om samenwerken en verbinden. En om familiebedrijven. Van SWDV Advocaten werkten Bert van Apeldoorn, Jeroen Dikker, Martijn Langhout en Sebastiaan van Leeuwen aan het magazine mee:

Één ziel, twee gedachtes – Bert van Apeldoorn en zijn zoon Daan in een openhartig familiair gesprek

It’s all in the family – Martijn Langhout en Sebastiaan van Leeuwen over familiebedrijven en advocaten

Als het stof is neergedaald – Jeroen Dikker met vervolgtips over de AVG

Wilt u het HMore Magazine helemaal lezen? Dat kan! SWDV Advocaten is founder van HMore en stuurt u graag een exemplaar toe.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met onze advocaat Anna Paternotte. Of maak een belafspraak.

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises. Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises.

Andere interessante artikelen over evenementen

Onze advocaten delen hun visie, geven tips en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de voor u belangrijke rechtsgebieden.