HR borrel: continue feedback

Donderdag 24 november 2016 organiseerde SWDV Advocaten weer de welbekende HR-borrel. In het voormalige IBM-gebouw B.Amsterdam ontvingen wij HR-managers en CEO’s van grote en middelgrote ondernemingen. De grote opkomst en de inspirerende woorden Bart Kollau maakten ook deze HR-borrel weer tot een groot succes! Deze editie van de HR-borrel stond in het teken van ‘Continue […]

Lees verder

Donderdag 24 november 2016 organiseerde SWDV Advocaten weer de welbekende HR-borrel. In het voormalige IBM-gebouw B.Amsterdam ontvingen wij HR-managers en CEO’s van grote en middelgrote ondernemingen. De grote opkomst en de inspirerende woorden Bart Kollau maakten ook deze HR-borrel weer tot een groot succes!

Deze editie van de HR-borrel stond in het teken van ‘Continue Feedback’. Bart Kollau van TruQu vertelde op enthousiaste wijze over de ontwikkelingen op feedback-gebied en legde uit hoe deze manier van beoordelen de traditionele beoordelings- en functioneringsgesprekken beïnvloedt. Hij gaf tips en tricks om (young) professionals te motiveren door hen de gelegenheid te geven continue feedback te ontvangen op momenten dat zij daar behoefte aan hebben.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op. Of maak een belafspraak.

Aansluitend vertelde Jeroen Dikker (arbeidsrechtadvocaat bij SWDV) wat de gevolgen zijn van continue feedback voor het opbouwen van een dossier in het kader van disfunctioneren en een daarmee samenhangend ontslag.

Het onderwerp zorgde nog voor mooie discussies en goede gesprekken tijdens het naborrelen. Al met al kijken we terug op een zeer geslaagde HR-borrel!

SWDV Advocaten organiseert regelmatig een HR-borrel om HR-manangers en CEO’s op een laagdrempelige manier up-to-date te houden over ontwikkelingen op HR- en arbeidsrechtgebied. 

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises. Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises.

Andere interessante artikelen over evenementen

Onze advocaten delen hun visie, geven tips en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de voor u belangrijke rechtsgebieden.