“Ondernemen met passie”

“Ondernemen met passie”  Dat is het thema van de 16e editie van het HMore Magazine. Bij de lancering van het magazine op 25 november 2019 kreeg Suzanne Kemner als gastvrouw van restaurant Masami uit handen van Anna Paternotte het eerste exemplaar uitgereikt. Suzanne Leclaire, de nieuwe voorzitter van HMore, vertelde meer over de plannen voor […]

Lees verder

“Ondernemen met passie”  Dat is het thema van de 16e editie van het HMore Magazine. Bij de lancering van het magazine op 25 november 2019 kreeg Suzanne Kemner als gastvrouw van restaurant Masami uit handen van Anna Paternotte het eerste exemplaar uitgereikt. Suzanne Leclaire, de nieuwe voorzitter van HMore, vertelde meer over de plannen voor HMore 2.0. De daarop volgende dialoog over passie in ondernemen was zeker inspirerend te noemen!

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op. Of maak een belafspraak.

In deze editie staat onder meer een dubbelportret van Kees Stutterheim (Apotheek Veen) met Anna Paternotte en Peter Klein (Biota Nutri) met Vincent Audiffred over hun samenwerking en hoe zij “ondernemen met passie” zien. Ook vertelt het team Arbeid van SWDV wat meer over work-life balance in het arbeidsrecht.

HMore Magazine is een glossy magazine voor ondernemers in de regio Haarlemmermeer en Schiphol. Wilt u het HMore Magazine helemaal lezen? Dat kan! SWDV Advocaten is founder van HMore en we sturen u graag een exemplaar toe.

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises. Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises.

Andere interessante artikelen over evenementen

Onze advocaten delen hun visie, geven tips en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de voor u belangrijke rechtsgebieden.