Uitnodiging HR-borrel 6 april 2017

Op 6 april 2017 organiseert SWDV Advocaten de HR-borrel in het Oude Raadhuis in Hoofddorp. Deze HR-borrel staat helemaal in het teken van disfunctioneren, dossieropbouw en verstoorde arbeidsverhouding. Onze arbeidsrechtadvocaten Suzanne van Thoor en Jeroen Dikker zullen u aan de hand van de jurisprudentie bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Zoals u van ons gewend bent is er na afloop mogelijkheid om, […]

Lees verder

Op 6 april 2017 organiseert SWDV Advocaten de HR-borrel in het Oude Raadhuis in Hoofddorp.

Deze HR-borrel staat helemaal in het teken van disfunctioneren, dossieropbouw en verstoorde arbeidsverhouding. Onze arbeidsrechtadvocaten Suzanne van Thoor en Jeroen Dikker zullen u aan de hand van de jurisprudentie bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Zoals u van ons gewend bent is er na afloop mogelijkheid om, onder het genot van een drankje, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op. Of maak een belafspraak.

Deze HR-borrel is bedoeld voor CEO’s, managers en iedereen die met HR te maken heeft en ge├»nteresseerd is in het ontslagrecht. De HR-borrel is kleinschalig van opzet, waardoor er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Reageer dus snel om teleurstelling te voorkomen.

Het bijwonen van de HR-borrel is kosteloos en aanmelden kan via hozbakir@swdv.nl.

Graag tot 6 april!

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Andere interessante artikelen over evenementen

Onze advocaten delen hun visie, geven tips en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de voor u belangrijke rechtsgebieden.