Zijn uw contracten WWZ-proof?

HR-borrel: het nieuwe ontslagrecht in de praktijk Op 4 juni jl. organiseerde SWDV Advocaten de HR-borrel met als thema: het nieuwe ontslagrecht in de praktijk. Geen lange lezing met een opsomming van de feiten, maar een interactieve bijeenkomst met beantwoording van de vragen: wat betekent de WWZ nou concreet voor u als werkgever? wat is de impact […]

Lees verder

Inhoudsopgave

  1. HR-borrel: het nieuwe ontslagrecht in de praktijk
  2. Check arbeidscontracten WWZ-proof

HR-borrel: het nieuwe ontslagrecht in de praktijk

Op 4 juni jl. organiseerde SWDV Advocaten de HR-borrel met als thema: het nieuwe ontslagrecht in de praktijk. Geen lange lezing met een opsomming van de feiten, maar een interactieve bijeenkomst met beantwoording van de vragen:

  • wat betekent de WWZ nou concreet voor u als werkgever?
  • wat is de impact op uw bedrijf?
  • moeten uw arbeidscontracten worden veranderd?
  • wordt het makkelijker of juist moeilijker om werknemers te ontslaan?

Deelnemers aan de HR-borrel kregen een kosteloze WWZ-sessie aangeboden: tijdens een extra avondspreekuur konden zij hun contracten en personeelshandboek meenemen. Het team Arbeid van SWDV checkte of deze WWZ-proof waren.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op. Of maak een belafspraak.

Check arbeidscontracten WWZ-proof

Wilt u weten welke ruimte de WWZ biedt om zo makkelijk mogelijk met de invoering ervan om te gaan of laten checken of uw arbeidsovereenkomsten WWZ-proof zijn? Neem dan contact op met Jeroen Dikker.

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises. Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises.

Andere interessante artikelen over evenementen

Onze advocaten delen hun visie, geven tips en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de voor u belangrijke rechtsgebieden.