Agri & Bulbs

Onze advocaten zijn bekend met de agrarische sector en weten dat snelheid in de bloembollenhandel en sierteelt geboden is. Of het nu gaat om een (kort) advies of een procedure bij het Scheidsgerecht, onze advocaten staan 24/7 voor u klaar.

Ruim 50 jaar ervaring

Ons klantenbestand beslaat alle partijen in de bloembollensector. Van kwekers, broeiers en veredelaars tot exporteurs en mechanisatiebedrijven. Ook verpachters en contracttelers vragen ons om advies. Wij weten de juridische ins en outs als het gaat om:
  • Licenties
  • Reclameren
  • Pachtsom
  • Teeltvergoeding
  • Natrekking van bloembollen

Roots in de bollensector

“Het team Agri & Bulbs bouwt voort op ruim 50 jaar ervaring op het gebied van juridische dienstverlening in de sierteelt. Onze advocaten zijn bekend met en in de bloembollenbranche, maar ook ervaren in het ondernemingsrecht in meer algemene zin.”

Via uw vaste advocaat bij SWDV schakelt u indien nodig snel een van onze andere specialisten in. Bijvoorbeeld een advocaat uit het team Overheid als het bestemmingsplan de door u gewenste uitbreiding van uw bedrijf niet toelaat of bij een milieurechtelijke kwestie. De advocaten van team Arbeid checken uw (standaard) arbeidsovereenkomsten en zorgen dat deze voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. Het team Vastgoed zetten we bijvoorbeeld in als het gaat om zakelijke rechten. Een full-service kantoor dus voor al onze klanten in deze sector.

Natuurlijk bent u welkom op onze vestigingen in Hoofddorp, Haarlem of Purmerend, maar onze advocaten komen ook graag naar u toe.

Rechtsgebieden

Binnen onze expertise Agri & Bulbs helpen wij u met de volgende rechtsgebieden

Patrick Dijkstra

Advocaat

Expertises:
  • Ondernemen