Arbeid

Ons team treedt op voor zowel werkgevers als werknemers. Wij helpen kleine tot grote nationale en internationale ondernemingen, overheden en (onderwijs)instellingen maar staan ook klaar voor werknemers en ambtenaren.

To the point advies

Wij geven onze klanten in duidelijke taal, zonder overbodig jargon, een to the point advies zodat ze precies weten wat ze moeten doen. Wij houden van korte lijnen en zijn praktisch ingesteld. Wij vinden alle zaken, groot of klein, even belangrijk. Wij zijn sterk in:

  • Het geven van persoonlijke aandacht aan onze klanten
  • Het doelgericht aanpakken van (complexe) zaken
  • Het bedenken van strategische en creatieve oplossingen

Flexibele specialisten

“Wij kennen onze klanten en de markt waarin zij opereren. Onze klanten kunnen daarom rekenen op advies op maat en een (proces)strategie die bij hen past.”

Wij zijn flexibel en werken waar het de klant het beste uitkomt. Dat kan zijn op een van onze vestigingen in Hoofddorp, Haarlem of Purmerend maar ook bij de klant zelf is een mogelijkheid waarvan vaak gebruik wordt gemaakt. Het arbeidsrecht staat niet op zichzelf en gaat vaak hand in hand met bijvoorbeeld het ondernemingsrecht of privacyrecht. Daarnaast wordt het arbeidsrecht door de globalisering steeds internationaler. Daarom werken wij in teams met specialisten die alles weten van de ins en outs op hun vakgebied, zodat wij onze klanten een compleet beeld kunnen geven van hun positie. Onze klanten kiezen ons vanwege onze toegankelijkheid en juridische expertise. En daar zijn we trots op.

Jeroen Dikker

Advocaat

Expertises:
  • Arbeid
  • Onderwijs
  • Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)