Insolventie

In ons team vindt u onder andere drie zeer ervaren advocaten die regelmatig door de rechtbank als curator worden aangesteld. Verder treden wij ook op als bewindvoerder. Wij kennen de praktijk dus van binnen uit!

Praktische no-nonsense aanpak

Als een onderneming in (financiële) moeilijkheden is, heeft u – of u nu crediteur of debiteur bent – behoefte aan effectieve en creatieve oplossingen. Wij bekijken samen met u wat u wilt bereiken en welke mogelijkheden u daarvoor heeft. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht met uw vragen over:
  • (Dreigend) faillissement en de bijhorende procedures
  • Crediteurenakkoord
  • Onbehoorlijk bestuur
  • Herstructurering, sanering en bedrijfsbeëindigingen
  • Zekerheidsrechten, zoals bijvoorbeeld het pand- en hypotheekrecht, vestigen of uitwinnen

Onze krachten gebundeld

Wij begeleiden ondernemingen en hun bestuurders die (bijna) failliet zijn of adviseren en procederen voor ondernemers en particulieren die met een bijna failliete onderneming te maken hebben.

Steeds hebben wij daarbij uw juridische positie voor ogen. Door onze praktische no-nonsense aanpak en heldere communicatie weet u snel waar u aan toe bent.

Het raakvlak met het ondernemingsrecht is voor ons vanzelfsprekend. De frequente samenwerking met de advocaten van het team Ondernemen volgt daaruit. Wij werken ook veel samen met team Arbeid en Vastgoed om er voor te zorgen dat ook alles met betrekking tot uw personeel en de huisvesting in goede banen worden geleid. Maatwerk dus, waarbij niets over het hoofd wordt gezien. Zo maakt SWDV voor u het verschil.

Rechtsgebieden

Binnen onze expertise Insolventie helpen wij u met de volgende rechtsgebieden

Christian Hartsuiker

Advocaat/bestuurder

Expertises:
  • Insolventie
  • Ondernemen