Onze expertises

We zijn gespecialiseerd in de rechtsgebieden waar onze klanten behoefte aan hebben. Ontdek onze expertises en maak kennis met onze werkwijze.

Full-service voor ondernemers en overheden

U wilt eerlijk en goed advies, een advocaat die u begeleidt, weet wat u nodig heeft en snel kan schakelen met andere juridische experts. Daarom zijn wij een full-service advocatenkantoor voor ondernemers en (semi)overheden. U heeft bij ons 1 vaste contactpersoon met daarachter een heel team van specialisten. Allen maken zij zich hard voor uw zaak. Dit scheelt u tijd en zorgen. Deze keuze van onze expertises ziet u terug in de samenstelling van de units. Zo combineren we een brede focus met expertise en kwalitatief hoge dienstverlening.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • Heldere communicatie
  • Een nuchtere aanpak
  • Aandacht voor u en uw onderneming
  • Specialistische juridische kennis
  • Kennis van u en de branche waarin u opereert
  • Een goed op u en elkaar ingespeeld team

Maatwerk van hoge kwaliteit

Onze advocaten zijn specialisten op hun vakgebied. Dit gecombineerd met de kennis van klant en regio zorgt voor maatwerk van hoge kwaliteit.

Wat maakt een advocaat tot specialist? Bij SWDV doet iedereen waar hij zij goed in is. Een keuze voor een bepaalde richting in het recht hoort daarbij. Onze senior advocaten hebben een specialisatieopleiding gedaan of door jarenlange ervaring zich steeds verder gespecialiseerd. Junior en medior advocaten starten breed en kiezen gedurende hun loopbaan hun eigen expertise. Iedere advocaat is uiteraard op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op zijn of haar vakgebied. Deze kennis delen we binnen kantoor. Zo weten wij altijd wie het beste uw vragen kan beantwoorden. Onze combinatie van passie voor het vak met specialistische kennis en ervaring waarborgt onze kwaliteit en maakt dat u en uw organisatie bij SWDV in goede handen zijn.