Onze evenementen

Speciaal voor onze cliënten en relaties organiseren wij onder andere workshops, cursussen en lezingen om zo onze kennis te delen.

Heeft u interesse in een van onderstaande evenementen? Meer informatie kunt u opvragen via cursus@swdv.nl of telefonisch via 023-5175100.

Andere Blik op de Zaak

27 maart 2018

We starten de lente samen met de ondernemers van Haarlemmermeer in Het Cultuurgebouw, dé plek om eens met een Andere Blik op de Zaak te kijken.

Dit evenement wordt georganiseerd door Het Cultuurgebouw en Meerbusiness en mede mogelijk gemaakt door SWDV Advocaten.

Voor deze tweede editie van ‘Andere Blik op de Zaak’ heeft Sacha de Boer tot ons grote plezier toegezegd om ons een uur lang mee te nemen door haar werkend leven. Aan de hand van haar foto’s en beelden uit haar carrière vertelt zij over haar ervaringen voor én achter de camera, en biedt zij ons letterlijk een andere blik op ondernemen en zaken doen.

HR-borrel

5 april 2018

Wij organiseren regelmatig de zogenoemde HR-borrel voor ondernemers in de Haarlemmermeer en omstreken. De HR-borrel wordt altijd druk bezocht en is inmiddels een begrip in de regio.

Deze HR-borrel staat in het teken van de arbeidsrechtelijke stand van zaken rondom burn-out, obesitas en alcohol- en/of drugsverslaving. Onze arbeidsrechtadvocaten Suzanne van Thoor en Jeroen Dikker informeren u over de belangrijkste regels en praten u bij over de laatste ontwikkelingen op dat gebied. Na afloop is er mogelijkheid om, onder het genot van een drankje, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Vanwege de kleinschalige opzet zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u deze HR-borrel bijwonen? Neem dan contact op met Hülya Özbakir via hozbakir@swdv.nl.

Cursus: handhaving openbare orde

19 april 2018

Locatie: Dreef 48, Haarlem

Door: mr. C.E. (Corine) Houtkooper en mr S.A.J. (Sanne) van der Horst

Cursus KEI: digitalisering rechtspraak

21 juni 2018

Locatie: Dreef 48, Haarlem

Door: mr. M. (Marianne) van der Knijff

Cursus Actualiteiten Algemene wet bestuursrecht (Awb)
en schaarse vergunningen

4 oktober 2018

Locatie: Dreef 48, Haarlem

Door: mr. E.C. (Liesbeth) Berkouwer

Cursus Actualiteiten ruimtelijke ordening
inclusief Omgevingswet

8 november 2018

Locatie: Dreef 48, Haarlem

HR-borrel

22 november 2018

Speciaal voor HR-professionals van grote en middelgrote ondernemingen organiseren wij regelmatig de HR-borrel, waarop een actueel thema wordt behandeld. Onze HR-borrel is een mooie gelegenheid voor HR-professionals om ideeën en kennis uit te wisselen binnen hun vakgebied.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Iedere donderdag 17.00 – 19.00 uur

Locatie: Vestiging Hoofddorp

Voor wie: Ondernemers

Ben u ondernemer en wilt u iets face to face bespreken met een van onze advocaten, gespecialiseerd in ondernemingsrecht? Dan ben u van harte welkom tijdens ons wekelijkse inloopspreekuur. Kosteloos, dat spreekt voor zich.

Gratis parkeren

Komt u met de auto naar onze evenementen? Geen probleem. Onze locaties in Haarlem en Hoofddorp zijn goed te bereiken en beschikken over eigen parkeerplekken. Parkeren bij ons is kosteloos. Plan uw route met de auto of het openbaar vervoer via onze contactpagina.

Faciliteiten

Allebei onze locaties beschikken over een grote vergaderzaal voor maximaal 25 personen. Onze Haarlemse locatie heeft nog een extra ruimte waarin wij workshops en cursussen organiseren voor maximaal 50 personen. Verder kunt u natuurlijk gebruik maken van onze wifi.