Onze evenementen

Speciaal voor onze cliënten en relaties organiseren wij onder andere workshops, cursussen en lezingen om zo onze kennis te delen.

Heeft u interesse in een van onderstaande evenementen? Meer informatie kunt u opvragen via cursus@swdv.nl of telefonisch via 023-5175100.

Cursus Actualiteiten Algemene wet bestuursrecht (Awb)
en schaarse vergunningen

4 oktober 2018

Locatie: Dreef 48, Haarlem

Door: mr. E.C. (Liesbeth) Berkouwer

Cursus Actualiteiten ruimtelijke ordening
inclusief Omgevingswet

8 november 2018

Locatie: Dreef 48, Haarlem

HR-borrel

22 november 2018

Speciaal voor HR-professionals van grote en middelgrote ondernemingen organiseren wij regelmatig de HR-borrel, waarop een actueel thema wordt behandeld. Onze HR-borrel is een mooie gelegenheid voor HR-professionals om ideeën en kennis uit te wisselen binnen hun vakgebied.

Gratis parkeren

Komt u met de auto naar onze evenementen? Geen probleem. Onze locaties in Haarlem en Hoofddorp zijn goed te bereiken en beschikken over eigen parkeerplekken. Parkeren bij ons is kosteloos. Plan uw route met de auto of het openbaar vervoer via onze contactpagina.

Faciliteiten

Allebei onze locaties beschikken over een grote vergaderzaal voor maximaal 25 personen. Onze Haarlemse locatie heeft nog een extra ruimte waarin wij workshops en cursussen organiseren voor maximaal 50 personen. Verder kunt u natuurlijk gebruik maken van onze wifi.