Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij willen investeren in de toekomst. Daarom ondernemen wij op een maatschappelijk betrokken manier. Ontdek onze betrokkenheid.

Ook in MVO maken we het verschil

SWDV ondersteunt graag mensen die een doel voor ogen hebben, maar daarvoor net iets tekort komen. Dit doen we onder andere door sponsoring en deelname aan diverse projecten met als thema: gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Ook hierin werken we graag samen met onze collega’s, onze partners, zakenrelaties en u!

Van delen krijg je meer

Het delen van kennis, capaciteiten, normen en waarden leidt tot een toename hiervan. Dit juichen wij toe. Hierin volgen wij niet alleen ons hoofd, maar ook ons hart. Zodat we daadwerkelijk het verschil kunnen maken. Wij kiezen bewust aan welke projecten wij deelnemen en met welke organisaties wij partnerschappen aangaan.

Samenwerkingen

Wij werken samen met verschillende maatschappelijke organisaties en bedrijven om scholieren en studenten voor te bereiden op het bedrijfsleven. Hiervoor hebben wij een SBB-erkenning. Daarnaast steunen we projecten voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

JINC (partner)

JINC helpt jongeren op weg naar werk. Wij sponsoren Jinc financieel, maar veel belangrijker: wij organiseren snuffelstages voor scholieren uit groep 8 en geven sollicitatietrainingen aan VMBO-studenten.

Nova College

Samen met het Nova College verzorgen wij stages voor derdejaarsstudenten die een administratieve opleiding volgen.

Emma At Work (partner)

Emma At Work verzorgt arbeidsbemiddeling voor chronisch zieke en gehandicapte jongeren. SWDV is partner en lid van de Club van 1000. Wij vertellen u graag hoe ook uw bedrijf met Emma at Work kan samenwerken.

Uitzendbureau Actief 65+

Vanuit het thema “een gelijke kans op de arbeidsmarkt” bekijken we steeds de mogelijkheden binnen ons eigen kantoor. Zo huren we regelmatig tijdelijke collega’s in via Uitzendbureau Actief 65+.

Sponsoring

Wij sponsoren niet alleen in financiële zin. Omdat wij geloven dat ‘rijk zijn’ ook door kennis en kunde wordt gevoed. Veel van onze collega’s zijn in hun vrije tijd actief, bijvoorbeeld als jobcoach, maar ook als bestuurslid van verenigingen en stichtingen. Aan onderstaande organisaties leveren wij een financiële en/of maatschappelijke bijdrage:

Netwerk

Ook advocaten zijn ondernemers. Het is belangrijk om te weten wat er speelt in de regio. De klant ook buiten kantoortijd zien en spreken. Dat kan op netwerkbijeenkomsten. SWDV is onder meer:

Daarnaast zijn wij lid van: