Missie & Visie

Wij zijn een middelgroot full-service advocatenkantoor voor overheid en ondernemers. Met ruim 20 experts bieden we juridische ondersteuning aan ondernemers en (semi)overheden in de regio’s Amsterdam, IJmond, Kennemerland, Schiphol/Haarlemmermeer, Aalsmeer, de Bollenstreek, Purmerend en Amstelveen e.o. Samenwerken met ons betekent een strategisch partnerschap. Zo behalen wij samen met u het best mogelijke resultaat.

Onze missie

Het is onze missie om met onze klanten een langdurige relatie aan te gaan, hen hoogwaardige, betaalbare juridische ondersteuning te bieden, waarbij onze klanten en wijzelf achter het proces en het resultaat staan. Wij willen een krachtige juridische dienstverlener zijn die middenin de samenleving en haar sociale omgeving staat.

Daarnaast willen wij een werkomgeving creëren die open en direct is. Waar collega’s zich veilig voelen, waar hard wordt gewerkt en waar men ruimte heeft om zich te ontwikkelen. Wij vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk en streven ernaar dit zo goed mogelijk voor onze collega’s te faciliteren.

SWDV Advocaten maakt het verschil

Wij werken niet voor, maar samen met onze cliënten. Ontdek wat ons drijft en waar onze ambitie ligt. Zo weet u of wij bij u passen.

Onze visie

Wij maken problemen niet groter en duurder dan ze zijn. Zo bieden wij u meer dan juridische ondersteuning. Wij staan naast u en denken strategisch met u mee. Samen met u wegen wij de kosten, kansen en te behalen resultaten af. Wij werken samen; u en wij. U mag verwachten dat wij uw wensen door en door kennen en steeds advies op maat kunnen leveren. Verder organiseren wij ons efficiënt en effectief. Hierdoor leveren wij passende oplossingen, slimme alternatieven en diepgaande analyses. Zo scheppen wij een cultuur die gebaseerd is op vertrouwen en integriteit.

Wij houden onze diensten overzichtelijk en transparant. U heeft bij ons 1 contactpersoon, waarmee u toegang heeft tot al onze juridische experts. Overzichtelijk en tegelijkertijd profiteren van een schat aan kennis en ervaring. Wij maken met u van tevoren heldere afspraken over onze diensten.

Wij vinden het belangrijk om informatie te delen. Delen zorgt immers voor een toename in kennis, kunde en begrip. Daarom houden we u voor, tijdens en na uw zaak op de hoogte van de voor u belangrijke ontwikkelingen binnen het recht. Ook organiseren we regelmatig seminars en workshops voor onze relaties en hebben we nauwe samenwerkingen met maatschappelijke organisaties om zo jong en oud werkervaring te bieden binnen ons vakgebied. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om zelf nieuwe informatie tot ons te nemen. Daarom blijven we niet alleen goed op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons vakgebied, maar zitten onze medewerkers ook in verschillende organisaties en verenigingen binnen de regio’s waarin wij actief zijn. Zo weten we wat er speelt en hoe wij u het beste kunnen ondersteunen.

Persoonlijk klantcontact en het leveren van juridische kwaliteit kenmerken het handelen van al onze medewerkers. Geen poeha, wel service en klantvriendelijkheid.

Stel uw vraag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet, neem direct contact met ons op. Of vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.