Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

SWDV ondersteunt graag mensen die een doel voor ogen hebben, maar daarvoor net iets tekort komen. Dit doen we onder andere door sponsoring en deelname aan diverse projecten met als thema: gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Ook hierin werken we graag samen met onze collega’s, onze partners, zakenrelaties en u!

Van delen krijg je meer

Het delen van kennis, capaciteiten, normen en waarden leidt tot een toename hiervan. Dit juichen wij toe. Hierin volgen wij niet alleen ons hoofd, maar ook ons hart. Zodat we daadwerkelijk het verschil kunnen maken. Wij kiezen bewust aan welke projecten wij deelnemen en met welke organisaties wij partnerschappen aangaan.

Ook in MVO maken we het verschil

"Wij willen investeren in de toekomst. Daarom ondernemen wij op een maatschappelijk betrokken manier. Ontdek onze betrokkenheid."

Samenwerkingen

Wij werken samen met verschillende maatschappelijke organisaties en bedrijven om scholieren en studenten voor te bereiden op het bedrijfsleven. Hiervoor hebben wij een SBB-erkenning. Daarnaast steunen we projecten voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Sponsoring

Wij sponsoren niet alleen in financiële zin. Omdat wij geloven dat dat ontwikkeling van kennis en kunde minstens net zo belangrijk is. Veel van onze collega’s zijn in hun vrije tijd actief, bijvoorbeeld als jobcoach, maar ook als bestuurslid van verenigingen en stichtingen. Aan onderstaande organisaties leveren wij een financiële en/of maatschappelijke bijdrage:

Vacatures

Op zoek naar een baan in de avocatuur? Ontdek hier of we bij elkaar passen.

  • Hoofddorp

    Advocaat-medewerker bestuursrecht

  • Hoofddorp

    Personal assistant advocatuur

  • Algemeen

    Open sollicitatie

Blog

Het laatste nieuws en ontwikkelingen in ons vakgebied

Onze advocaten delen hun visie, geven tips en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de voor u belangrijke rechtsgebieden.