SWDV Advocaten: nieuwe vestiging Purmerend en uitbreiding Vastgoedteam

Vanaf 1 februari 2019 opereren de advocaten van SWDV ook vanuit het prachtige kantoorpand aan de Plantsoengracht 6 in Purmerend. SWDV Advocaten is daarmee nu actief op drie locaties: Hoofddorp, Haarlem en Purmerend. Karen Mels versterkt per 1 februari 2019 het Vastgoedteam van SWDV Advocaten vanuit Purmerend. Zij heeft ruim tien jaar ervaring als advocaat op […]

Lees verder

Vanaf 1 februari 2019 opereren de advocaten van SWDV ook vanuit het prachtige kantoorpand aan de Plantsoengracht 6 in Purmerend. SWDV Advocaten is daarmee nu actief op drie locaties: Hoofddorp, Haarlem en Purmerend.

Karen Mels versterkt per 1 februari 2019 het Vastgoedteam van SWDV Advocaten vanuit Purmerend. Zij heeft ruim tien jaar ervaring als advocaat op het gebied van vastgoed- en huurrecht.

Sinds jaar en dag is SWDV een van de grote advocatenkantoren in de regio Noord-Holland voor ondernemers en overheden. Het kantoor richt zich op ondernemingsrecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht en bestuursrecht, maar heeft ook specialisten in huis op het gebied van bijvoorbeeld onderwijsrecht en agri & bulbs.

SWDV Advocaten maakt het verschil, nu ook in Purmerend.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met onze insolventieadvocaat Christian Hartsuiker. Of maak een belafspraak.

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises