SWDV Advocaten breidt team Onderwijs uit

v.l.n.r.: Rob Wiebosch, Marianne Biezenaar, Suzanne van Thoor, Jeroen Dikker HAARLEM – SWDV Advocaten in Haarlem en Hoofddorp breidt het team Onderwijs uit. Met de komst van Rob Wiebosch en Suzanne van Thoor, beiden afkomstig van Pot Jonker Advocaten, is SWDV Advocaten een toonaangevende speler in het onderwijsrecht. Meer vraag naar onderwijsrecht advocaten Bestuurder en […]

Lees verder

Inhoudsopgave

  1. Meer vraag naar onderwijsrecht advocaten
  2. Rob Wiebosch
  3. Suzanne van Thoor
  4. Over SWDV Advocaten

v.l.n.r.: Rob Wiebosch, Marianne Biezenaar, Suzanne van Thoor, Jeroen Dikker

HAARLEM – SWDV Advocaten in Haarlem en Hoofddorp breidt het team Onderwijs uit. Met de komst van Rob Wiebosch en Suzanne van Thoor, beiden afkomstig van Pot Jonker Advocaten, is SWDV Advocaten een toonaangevende speler in het onderwijsrecht.

Meer vraag naar onderwijsrecht advocaten

Bestuurder en advocaat Anna Paternotte: “Wij zijn erg blij met de komst van deze twee ervaren advocaten.  Het onderwijsrecht is volop in beweging. Er is steeds meer vraag naar juridisch advies in het primair, voortgezet en beroepsonderwijs.”

Volgens Paternotte spreekt de werkwijze van SWDV beide overstappers erg aan.  “Wij zijn een innovatief kantoor. Onze klanten hebben één contactpersoon, wij werken samen en delen kennis, weten wat er speelt  in de branche en bij de klant. Daardoor kunnen wij problemen vaak vóór zijn.”

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op. Of maak een belafspraak.

Rob Wiebosch

Rob Wiebosch (64) heeft ruim dertig jaar ervaring in onderwijs- en arbeidsrecht. Hij is sinds 1977 advocaat in Haarlem, de laatste jaren als partner bij Pot Jonker Advocaten. Rob Wiebosch is vaste advocaat van een groot aantal basis- en middelbare scholen, ROC’s en hogescholen. “Ik was er snel uit met SWDV Advocaten. De lijnen zijn kort, de communicatie is helder en de klant staat echt centraal.” Rob is op 1 oktober 2015 bij SWDV gestart.

Suzanne van Thoor

Suzanne van Thoor (36) is op 1 september 2015 begonnen bij SWDV Advocaten. Zij is sinds 2007 advocaat en is gespecialiseerd in onderwijsrecht en bestuursrecht. “Ik voel me na een maand al aardig thuis bij SWDV Advocaten.  Dat komt mede door de no-nonsense mentaliteit en de innovatieve manier van advocatuur bedrijven. Voor mij is van belang dat ik de klanten in het onderwijs vanuit een nog breder perspectief kan bijstaan.”

Over SWDV Advocaten

SWDV Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met ruim 20 juridische experts. Klanten zijn (semi-)overheden, ondernemers en particulieren. SWDV heeft vestigingen in Haarlem en Hoofddorp.

www.swdv.nl  ‘Omdat u van ons meer mag verwachten’

Meer informatie bij mr. Anna Paternotte

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Andere interessante artikelen over onderwijs

Onze advocaten delen hun visie, geven tips en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de voor u belangrijke rechtsgebieden.