SWDV maakt het verschil voor ondernemers en overheden

U wilt eerlijk en goed advies, een advocaat die u begeleidt, weet wat u nodig heeft en snel kan schakelen met andere juridische experts. U heeft bij ons 1 vaste contactpersoon met daarachter een team van specialisten. Onze expertises ziet u terug in de samenstelling van onze units. Zo combineren wij onze kennis en zorgen wij voor een kwalitatief hoge dienstverlening.

Wij staan naast u. Samen met u bereiken wij het beste resultaat.

  • Heldere communicatie
  • Specialistische juridische kennis
  • Een nuchtere aanpak
  • Kennis van u en de branche waarin u opereert
  • Aandacht voor u en waar u aan werkt
  • Een goed op u en elkaar ingespeeld team

Maatwerk van hoge kwaliteit

“Onze advocaten zijn specialisten in hun vakgebied. Dit gecombineerd met de kennis van klant en regio zorgt voor maatwerk van hoge kwaliteit.”

Wat maakt een advocaat tot specialist? Bij SWDV doet iedereen waar hij / zij goed in is. Een keuze voor een bepaalde richting in het recht hoort daarbij. Onze senior advocaten hebben een specialisatieopleiding gedaan of door jarenlange ervaring zich steeds verder gespecialiseerd. Junior en medior advocaten specialiseren zich op ons kantoor gedurende hun loopbaan snel. Wij streven al vroeg in een loopbaan naar specialisatie. Iedere advocaat is uiteraard op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op zijn of haar vakgebied. Advocaten delen hun kennis binnen ons kantoor. Zo weten wij altijd wie het beste uw vragen kan beantwoorden. Specialistische kennis, ervaring en passie voor het vak waarborgen de kwaliteit van onze werkzaamheden en zorgen ervoor dat u en uw organisatie bij SWDV in goede handen zijn.