De Bazen van Morgen vonden het supercool

Ze zijn goed voorbereid: op het shirt van Jordi staat met koeienletters “BOSS” en ze hebben de website van SWDV Advocaten al bekeken. De eerste conclusies na een rondje door het pand: niet overal zijn de bureaus even netjes en de “smoezen” van de advocaten zijn leuk gevonden, maar worden door Jordi en Wesley niet […]

Lees verder

Ze zijn goed voorbereid: op het shirt van Jordi staat met koeienletters “BOSS” en ze hebben de website van SWDV Advocaten al bekeken. De eerste conclusies na een rondje door het pand: niet overal zijn de bureaus even netjes en de “smoezen” van de advocaten zijn leuk gevonden, maar worden door Jordi en Wesley niet geaccepteerd. Opruimen is de boodschap.

Met Christian Hartsuiker bekijken ze de urenoverzichten en brainstormen over de vraag hoe je iedereen zo ver krijgt. Als je een gesprek moet voeren, hoe doe je dat dan? Vervolgens gaan ze op pad: complimenten uitdelen, maar ook ernstige gesprekken voeren. Het is leuk om te zien hoe de advocaten reageren. Jordi en Wesley spelen good cop/bad cop. Jordi is de strenge baas, Wesley weet prima te vertellen wat iemand wel goed doet. Als alle gesprekken gevoerd zijn, gaan de jongens weer met Christian om de tafel en wisselen ze ervaringen en tips uit.

Na een ochtend hard werken is het tijd voor de lunch. De Bazen van Morgen schuiven aan en kletsen gezellig mee. Wat vonden ze van deze ochtend? “We vonden het supercool!”

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op. Of maak een belafspraak.

Daarna is het opschieten geblazen en de Baas van Vandaag stapt in zijn auto met de Bazen van Morgen, op naar de conferentie van JINC bij de ABN in Amsterdam. De jongens hebben allebei een beloftekaartje op zak: als SWDV ze in de toekomst nog ergens mee kan helpen, dan doen we dat natuurlijk!

Wat vond Christian als Baas van Vandaag van deze ochtend? “Het is een mooi project. Jordi en Wesley waren enthousiaste bazen en hebben zich vol ingezet. Dat is ontzettend leuk om te zien en hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Natuurlijk geven we ze graag een extra zetje in de goede richting. Deze twee jongens zijn vastbesloten om alle kansen te pakken die ze krijgen en ik weet zeker dat ze met zo’n goede instelling op weg zijn naar een mooie carrière. Ons kantoor draagt daar graag zijn steentje aan bij.”

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Andere interessante artikelen over overige

Onze advocaten delen hun visie, geven tips en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de voor u belangrijke rechtsgebieden.