Een leuke bliksemstage via JINC bij SWDV Advocaten

Op dinsdagochtend 17 mei meldden zich 8 leerlingen en een begeleider (de juf) uit groep 8 van basisschool Al Ikhlaas uit Haarlem voor een bliksemstage bij SWDV Advocaten. SWDV is partner van JINC en verzorgt deze stages twee keer per jaar.  De bliksemstage is bedoeld voor leerlingen om de mogelijkheid te krijgen een kijkje te nemen achter de schermen […]

Lees verder

Op dinsdagochtend 17 mei meldden zich 8 leerlingen en een begeleider (de juf) uit groep 8 van basisschool Al Ikhlaas uit Haarlem voor een bliksemstage bij SWDV Advocaten. SWDV is partner van JINC en verzorgt deze stages twee keer per jaar.  De bliksemstage is bedoeld voor leerlingen om de mogelijkheid te krijgen een kijkje te nemen achter de schermen van een bedrijf. Om een idee te krijgen van de arbeidsmarkt, welke beroepen er zijn en welke vaardigheden daarvoor nodig zijn.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op. Of maak een belafspraak.

De kinderen hebben zich goed voorbereid en vragen de advocaten de oren van het hoofd. Maar ook de andere beroepen worden niet vergeten. De leerlingen kijken rond bij de PA’s en zien hoe het er op de afdeling Finance en bij de receptie aan toe gaat. Na de rondleiding gaan ze aan de slag: ze krijgen een dagvaarding en bereiden de verdediging op de zitting voor. Een van de advocaten treedt daarbij op als rechter. Het wordt serieus door de leerlingen aangepakt en dat is leuk om te zien.

We hopen dat we ook deze leerlingen een extra zetje in de rug hebben gegeven om het maximale te halen uit hun opleiding. Aan de inzet van de kids zal het niet liggen, want ze waren razend enthousiast!

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Andere interessante artikelen over overige

Onze advocaten delen hun visie, geven tips en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de voor u belangrijke rechtsgebieden.