Vestiging Hoofddorp

SWDV Advocaten maakt het verschil, zodat u gewoon kunt ondernemen

  • Kennis van regio, branche en klant
  • Helder in tariefstelling
  • Duidelijk in communicatie

Het complete juridische pakket voor de ondernemer

Bij SWDV werken advocaten die elk hun eigen specialisme hebben op de voor ondernemers belangrijke rechtsgebieden: contractenrecht, vastgoed- en huurrecht, arbeidsrecht en bestuursrecht.

Daarnaast hebben zij specifieke kennis over de wet- en regelgeving voor bepaalde branches, zoals bijvoorbeeld agri & bulbs, transport & logistiek, (semi-)overheden of de bouwsector. Die specialisten werken met elkaar in teams, wat ons in staat stelt door de zaak heen te kijken en maatwerk te leveren.

Wij maken problemen niet groter en duurder dan ze zijn

Korte lijnen met een vaste contactpersoon zorgen ervoor dat onze klanten ook even kunnen sparren over een (juridische) vraag, kunnen checken of ze op de goede weg zitten, zonder dat direct de meter gaat lopen. Juist een check bij uw advocaat in de voorfase, kan een hoop werk, tijd en geld schelen. Daarnaast zijn onze tarieven helder en net zo op maat als onze adviezen.

Wat maakt ons anders?

Onze advocaten zijn stevig geworteld in de regio waar zij werken

Wij zijn op de hoogte van wat er speelt in uw branche. Voor onze klanten zijn wij de partner die strategisch meedenkt, omdat wij hun bedrijf door en door kennen.

Onze advocaten

Wij staan naast u. Samen met u bereiken wij het beste resultaat.

Bij SWDV werken advocaten die elk hun eigen specialisme hebben op de voor ondernemers belangrijke rechtsgebieden: contractenrecht, vastgoed- en huurrecht, arbeidsrecht en bestuursrecht. Bij SWDV werken advocaten die elk hun eigen specialisme hebben op de voor ondernemers belangrijke rechtsgebieden.

Gijsbert Pierik

Advocaat

Expertises:
  • Vastgoed
  • Bestuursrecht
  • Overheid

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet, neem contact met ons op. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.