Uitdagingen op de arbeidsmarkt

“Uitdagingen op de arbeidsmarkt”, welke ondernemer heeft daar nu niet mee te maken? Het is dan ook het thema van het 19e HMore Magazine. Vol trots bladerde . Anna Paternotte (SWDV Advocaten) bij de lancering bij Paul Bos door dit extra dikke magazine. In het eerste artikel gaat Lex Vonk (AM Match) met haar en Rik Balder (Boekuwzending.com) […]

Lees verder

“Uitdagingen op de arbeidsmarkt”, welke ondernemer heeft daar nu niet mee te maken? Het is dan ook het thema van het 19e HMore Magazine. Vol trots bladerde . Anna Paternotte (SWDV Advocaten) bij de lancering bij Paul Bos door dit extra dikke magazine. In het eerste artikel gaat Lex Vonk (AM Match) met haar en Rik Balder (Boekuwzending.com) in gesprek over maatwerk in mensenwerk. Het team Arbeid van SWDV Advocaten (Suzanne van Thoor, Jeroen Dikker en René de Bondt) bespreekt op p. 91 de toekomst van het hybride werken en hoe werkgevers daarmee om kunnen gaan. Anna Paternotte vertelt zelf op p. 149 hoe Christian Hartsuiker en zij zich profileren op de arbeidsmarkt

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u het HMore Magazine graag ontvangen? het magazine is prachtig en misstaat zeker niet op de leestafel! SWDV Advocaten stuurt u graag een exemplaar toe.

Wilt u meer weten over wat SWDV voor u kan betekenen op het gebied van arbeidsrecht? Bekijk dan deze pagina.

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises. Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises.

Het laatste nieuws en ontwikkelingen in ons vakgebied

Onze advocaten delen hun visie, geven tips en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de voor u belangrijke rechtsgebieden.