Lancering HMore 15 Internationaal zakendoen

Zo’n 125 ondernemers waren te gast bij de lancering van de 15e editie van het HMore Magazine. Het thema? Internationaal zakendoen en toerisme. De fantastische locatie en het programma sloten naadloos hierop aan. In de Skybar van het Corendon Village Hotel interviewde Jort Kelder Atilay Uslu van Corendon, wat werd gevolgd door een mooie paneldiscussie. […]

Lees verder

Zo’n 125 ondernemers waren te gast bij de lancering van de 15e editie van het HMore Magazine. Het thema? Internationaal zakendoen en toerisme. De fantastische locatie en het programma sloten naadloos hierop aan. In de Skybar van het Corendon Village Hotel interviewde Jort Kelder Atilay Uslu van Corendon, wat werd gevolgd door een mooie paneldiscussie. Tijdens het walking dinner werd alvast door het nieuwe HMore Magazine gebladerd.

In deze 15e editie van HMore staat o.a. een interview met Karen Mels en Christiaan Hartsuiker, heeft Vincent Audiffred het over de juridische kant van de (internationale) bloembollenhandel en vertelt het team Arbeid van SWDV over grensoverschrijdende arbeid.

HMore Magazine is een glossy magazine voor ondernemers in de regio Haarlemmermeer en Schiphol. Wilt u het HMore Magazine helemaal lezen? Dat kan! SWDV Advocaten is founder van HMore en we sturen u graag een exemplaar toe.

Foto: Ton Hofstra Fotografie

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Andere interessante artikelen over evenementen

Onze advocaten delen hun visie, geven tips en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de voor u belangrijke rechtsgebieden.