Lancering HMore in A’DAM Toren

Het nieuwe HMore Magazine met als thema Vastgoed is op 3 december gelanceerd. De A’DAM Toren was de uitgelezen locatie was om dit magazine te presenteren. Dit gecombineerd met de voorafgaande boottocht langs het Amsterdam Light Festival, maakte het voor zo’n 120 ondernemers tot een mooi en geslaagd event. In deze vastgoededitie van HMore hebben […]

Lees verder

Het nieuwe HMore Magazine met als thema Vastgoed is op 3 december gelanceerd. De A’DAM Toren was de uitgelezen locatie was om dit magazine te presenteren. Dit gecombineerd met de voorafgaande boottocht langs het Amsterdam Light Festival, maakte het voor zo’n 120 ondernemers tot een mooi en geslaagd event.

In deze vastgoededitie van HMore hebben advocaten van SWDV geschreven over shortstay, landjepik en de Wet verbetering vve’s. Gijsbert Pierik en Anna Paternotte vertellen in een interview wat de meerwaarde is van een juridisch specialist die het bestuursrecht en het vastgoedrecht combineert.

HMore Magazine is een glossy magazine voor ondernemers in de regio Haarlemmermeer en Schiphol. Wilt u het HMore Magazine helemaal lezen? Dat kan! SWDV Advocaten is founder van HMore en we sturen u graag een exemplaar toe.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met onze managementassistent Myra van der Mark. Of maak een belafspraak.

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze expertises

Andere interessante artikelen over evenementen

Onze advocaten delen hun visie, geven tips en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de voor u belangrijke rechtsgebieden.